پارتیشن مطب

پارتیشن مطب چیست؟

معنی لغوی پارتیشن یعنی دیواری ثابت یا متحرک برای تقسیم کردن اتاقی بزرگ به بخش های کوچک تر..به قولی دیوارک ها یا صفحاتی که در یک اتاق،فضا را به چندین بخش تقسیم می کنند..

حال،یک نمونه از طراحی های داخلی که تغییر چشم گیری در مطب ها یا هر محیط دیگری ایجاد می کند،پارتیشن مطب است.فضای ساده مطب ها ممکن است برای مراجعینی که ساعت ها منتظر می نشینند خسته کننده و ملال آور باشد،از این رو با پارتیشن فضای داخلی زیبا و مطلوبی را می توان ایجاد کرد؛بنابراین این سبک از دکوراسیون یعنی استفاده از پارتیشن مطب در مطب ها و کلینیک ها کاربرد فراوانی دارد و به همین دلیل با عنوان پارتیشن مطب شناخته می شود.

طراحی داخلی با استفاده از پارتیشن مطب باید فضای امن.آرامش بخش و منظمی را در مطب ها ایجاد نماید زیرا  علاوه بر ازدحامی که در مطب ها وجود دارد،استرس و حال روحی افراد هم  ممکن است تحت الشعاع باشد بنابراین با وجود فضایی حفاظت شده،رنگ های شفا دهنده روح و فضایی گرم می توان تا حدودی در آرامش روان مراجعین تأثیرگذار بود.این پارتیشن ها باید با توجه به متراژ مطب و مقدار فضایی که وجود دارد نصب گردند تا پس از نصب و دکوراسیون جدید،فضای داخلی نسبتا خوبی ایجاد شود.

پارتیشن ها زمانی که با توجه به فضای موجود به خوبی نصب شوند و مناسب محل(مطب)مورد نظر باشند،بر میزان جریان هوایی که رد و بدل می شود و همچنین نحوه عملکرد سیستم های تهویه زیرزمینی تأثیرگذار خواهند بود؛حتی در صورت وجود شکاف هایی در بالای دیوارک ها که فضای داخلی را به بخش های مختلف تقسیم می کنند یا در واقع ایجاد راه نفسی بین دیوارک ها با سقف در قسمت بالایی آنها،گردش مجدد کمتر هوا در بین فضاهای جدا شده به نحو بهتری جریان می یابد و فضا را از آسایش حرارتی مطلوبی برخوردار می کند.

با توجه به توضیحات داده شده درباره پارتیشن مطب برای مطالب بیشتر ما را تا انتهای مقاله همراهی نمائید.

پارتیشن مطب برای نصب به دو دسته تقسیم می شود:

  1. پارتیشن متحرک
  2. پارتیشن ثابت

برای هر مطب با توجه به سلیقه و یا قصد به تغییر فضای آن،می توان هر کدام از این دو مدل پارتیشن مطب را انتخاب کرد.

پارتیشن شیشه ای رنگی
بیشتر

پارتیشن مطب متحرک:

همانطور که از اسمش پیدا است زمانی به کار می رود که قصد به تغییر فضا و یا جا به جایی در آینده وجود داشته باشد و بتوان آن را به راحتی تغییر و جا به جا نمود.بنابراین به عنوان پارتیشن مطب به دلیل قابلیت جا به جایی و تغییر کاربرد مناسبی دارد.

پارتیشن مطب ثابت:

غیرقابل تغییر و دائمی می باشد.و برای فضاهایی مناسب است که قصد تغییر آن وجود نداشته باشد.

در ادامه شرح پارتیشن مطب انواع پارتیشن را نام می بریم و برخی از آنها را توضیح می دهیم.

پارتیشن مطب

انواع پارتیشن مطب:

  1. پارتیشن شیشه ای تک جداره و دو جداره
  2. پارتیشن ارزان ام دی اف
  3. پارتیشن پی وی سی
  4. پارتیشن ام دی اف تک جداره ای
  5. پارتیشن ام دی اف تک جداره با شیشه راه مات
  6. پارتیشن ام دی اف دو جداره ای
  7. پارتیشن ام دی اف دوجداره دو قسمتی
  8. پارتیشن ام دی اف دو جداره با شیشه مات(سندبلاست)
  9. و..

به منظور آشنایی بیشتر با پارتیشن مطب انواع آن را توضیح داده ایم.برای مطالعه این توضیحات ادامه مطالب را نیز دنبال نمائید.

پارتیشن شیشه ای فریم لس مطب:

دیوارک هایی که فضای موجود را تقسیم می کنند می توانند از جنس شیشه باشند که این شیشه ها بسیار شفاف اند و ضخامت بالایی دارند.با عبور نور از این شیشه ها فضای محیط دلباز تر می شود و محیط را بزرگتر و گرم تر نشان  می دهد.

پارتیشن شیشه ای تک جداره مطب:

این نوع پارتیشن میزان کمی از آلودگی صدای موجود در فضا را کم می کند و برای فضاهایی کوچکتر مناسب می باشد زیرا فضا را از آنچه که هست کوچکتر نمی کند به اصطلاح فضای کمی را اشغال می سازد و سبب آزردگی خاطر عموم در مطب نمی گردد.پس پارتیشن مطب شیشه ای دو جداره برای مطب های کوچک مناسب می باشد.

پارتیشن شیشه ای دو جداره مطب:

این نوع پارتیشن برای فضاهایی پرسروصدا و شلوغ مناسب است زیرا میزان زیادی از آلودگی صوتی را کاهش می دهد و عایق خوبی در برابر صداها و همچنین حرارت می باشد و از دو قسمت شیشه تشکیل شده است که ضخامت های گوناگونی دارند و به دلیل داشتن گاز آرگون عایق خوبی برای جلوگیری از صداهای موجود در محیط می باشد.بنابراین پارتیشن مطب شیشه ای دو جداره برای مطب هایی با مراجعین زیاد مناسب تر است.

نحوه نگهداری پارتیشن اداری
بیشتر

پارتیشن شیشه ای دو جداره به دلیل ضخامت زیادی که دارد بیشتر مناسب فضاهای بازتر و بزرگ تر می باشد و در برابر ضربه استحکام بالایی دارد. همچنین به دلیل وجود پروفیل های پهن و زیادی که دارد سیم های برق،تلفن و اینترنت به راحتی از آن رد می شوند.به دلیل کیفیت بالای این نوع پارتیشن قیمت بیشتری نسبت به پارتیشن شیشه ای تک جداره دارد.

پارتیشن شیشه ای دو جداره،هم نوع فریم دار و هم نوع فریم لس را دربردارد..با توجه به سلیقه می توان در بین شیشه ها پرده ای کرکره ای قرار داد که برای این کار باید از نوع فریم دار این پارتیشن استفاده کرد و نمی توان با فریم لس،پرده های کرکره ای بین شیشه ها قرار داد.همچنین می توان شیشه ها را مات یا طرحدار و شفاف کرد که بسته به محیط کاری کاربرد بهینه خود را دارند.

پارتیشن مطب

پارتیشن ام دی اف مطب:

پارتیشن ام دی اف به عنوان پارتیشن مطب به دلیل زیبا جلوه دادن محیط طرفداران خاص خود را نیز دارد. این نوع پارتیشن از دو طرف به صورت کامل از ام دی اف ساخته می شود.

پارتیشن ام دی اف دو نوع است:

  1. نازک:به نوعی به آن فیبر می گویند و می توان از آن برای ساخت غرفه های نمایشگاهی،دیواره های پشتی کابینت ها،دیوارکوب و..استفاده کرد.
  2. ضخیم:از این نوع ام دی اف می توان برای ساخت میزها و پارتیشن اداری، تخت،سازه های معماری و قفسه ها و..استفاده کرد.

برخی خصوصیات و مزایای پارتیشن مطب ام دی اف:

  1. مقاومت بالا در برابر فشار(فشرده شدن)
  2. سطوح صاف و یکدست
  3. گرمی و زیبایی به دلیل شباهت به چوب
  4. قیمت به صرفه و مناسب
  5. نصب آسان و راحت
  6. وزن کم تر نسبت به دیگر انواع پارتیشن
  7. تنوع رنگ و طرح های گوناگون
  8. عدم وجود معایب موجود در انواع پارتیشن چوبی
  9. وجود پروفیل دانسیته همگن و یکنواخت
  10. دارای ابعاد گوناگون
  11. ثابت و متحرک بودن آن(دائمی یا موقت)
  12. مدت زمان ماندگاری مناسب
  13. و..

برخی معایب پارتیشن های ام دی اف:

استفاده از ام دی اف های بی کیفیت سبب می شود ظاهر پارتیشن ها پس از مدتی تغییر کنند و ساختار متفاوتی به چشم بخورد.و همچنین در صورت مونتاژ پارتیشن ها با ام دی اف های کم کیفیت و بی کیفیت در محیط مورد نظر نمی توان آن را جا به جا نمود.اما اگر پارتیشن مطب با ام دی اف های باکیفیت و مرغوب به طور اصولی در محل نصب گردند می توان آن ها را به محلی دیگر انتقال داد.

  • ضعیف بودن متریال در برابر متریال هایی مانند آلومینیوم
  • عدم مقاومت کافی در برابر حرارت
  • مقاومت کم در برابر رطوبت و تغییر دمای محیط
  • و…
دیوایدر شیشه ای
بیشتر

پارتیشن پی وی سی:

اگر بخواهیم توضیح کوتاهی از این نوع پارتیشن مطب دهیم بهتر است اشاره کنیم که:

پارتیشن پی وی سی برای استفاده بهینه از فضا کاربرد دارد؛این نوع پارتیشن کیفیت بالایی داشته زیرا از جنس پلاستیک سخت است و در صورت استفاده از یک سری روان کننده ها به انعطاف پذیری می رسد.و مقاومت زیادی در برابر فشار و ضربه و آب و گرما دارد.هزینه این پارتیشن بسته به ضخامت آن می باشد،وقتی ضخامت پارتیشن زیاد باشد استحکام بالاتری دارد؛اما به طور کل هزینه مناسبی را در بر دارد.این نوع پارتیشن قابلیت شست و شو داشته و مدت ماندگاری خوبی هم دارد که دیرتر خراب می شود؛همچنین سبک و قابل جا به جایی می باشد.

پارتیشن پی وی سی را می توان در رنگ های متنوعی تهیه کرد و استفاده از این پارتیشن به دلیل عایق بودن در برابر آلودگی صوتی فضای آرام بخش و دلپذیری را برای مراجعین در مطب و یا هر محیط دیگری ایجاد  می کند.بنابراین پارتیشن مطب پی وی سی در اِعمال این امر به خوبی عمل می کند.

برخی ویژگی های پارتیشن های پی وی سی:

  1. نصب سریع پارتیشن مطب
  2. قابلیت نصب بر روی تمامی سطوح محیط
  3. مقاومت زیاد در برابر رطوبت
  4. غیر قابل اشتعال بودن
  5. ثبات رنگ
  6. و..

سعی شد درباره پارتیشن مطب و انواع پرکاربرد آن در این مقاله صحبت کنیم.برای اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما تماس بگیرید تا به طور رایگان مشاوره شوید.

تاو دکور پاسخگوی سوالات شما عزیزان درباره پارتیشن مطب و هر نوع پارتیشن مدنظرتان می باشد.

از همراهی شما تا انتهای مقاله پارتیشن مطب سپاسگزاریم.

4.6/5 - (182 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.